| Bye_Shiriken_1982 a întrebat:

Sunt un baiat care vrea sa scape de grasimile de pe corp si a isi mareasca masa musculara.si in cat timp as putea sa fac asta mai repede ca mama mea ma da la o sala de innot si nu pot sa ma arat asa in acest fel.si daca este vorba de flotari cum le pot face intr-un mod mai usor?
CEL MAI BUN RASPUNS PRIMESTE FUNDA + VOT...laughing

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Treci la o dietă sănătoasă şi mişcări acasă:
Musculatură
http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
http://www.youtube.com/watch?v=EJzCVgtnRSk

11 răspunsuri:
| Ronaldinho1 a răspuns:

Poi ori mergi la sala, ori faci u acasa singur diferite exercitii in mod repetat.Si ca sa scapi de grasimi apuca-te de alergatwinking

| Hunt_Jake_1993 a răspuns:

In niciun caz nu te apuci inca de sala. Urmeaza un regim echilibrat timp de macar o luna. Alearga mult, apoi dupa ce vei reusi sa slabesti, te poti apuca de flotari si abdomene, sau inot. Daca faci acum sala, grasimea se va transforma in muschi, dar va fi inutil. intai trebuie sa dai jostongue

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru Hunt_Jake_1993):

Tu vezi ce prostii scrii? Cum sa se transforme grasimea in muschi? Este imposibil, din cauza anatomiei lor nu vor putea sa se transforme! Si poate sa se duca la sala dar sa faca si cardio pentru a mai slabi.

| Hunt_Jake_1993 a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Nu scriu mah prostii. daca esti gras si faci sala, o sa faci muschi, da? adica toata masa aia de grasime care cica o lucrezi, o tonifiezi. adica ceea ce am zis eu, se "transforma" in muschi. nu mai citi si tu babeste ca nu stau sa pun ghilimelele de rigoare doar ca sa inteleaga personaje ca tine, ok? Ideea e sa slabeasca si abia apoi sa faca sala

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru Hunt_Jake_1993):

Deci nici tu nu crezi ce zici acolo. Poti creste in masa musculara si daca esti gras si daca esti slab. Numai ca daca esti gras nu se va vedea de grasime de aceea trebuie sa faci cardio si sala in acelasi timp.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Hunt_Jake_1993):

E IMPOSIBIL ca o celula sa se transforme in alt tip de celula, adica din grasime in muschi.

Arzi grasimea si maresti muschii, ATAT, in rest, NIMIC nu se transforma in NIMIC

| Bye_Shiriken_1982 explică (pentru onasis1961):

Multumesc mult laughing

| Hunt_Jake_1993 a răspuns (pentru Cosmin86):

Tie trebuie sa-ti vorbesc de genul "2+2 fac 4" ca la prosti. ma rog, fie cum zici tu.

Nu, eu am STUDII de anatomie si nutritie, asa ca taci naibii din gura, copil mic si mai documenteaza-te.

| Hunt_Jake_1993 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ce studii ai mah?laughing ca esti de tot rasul. fii mai destept si taci tu primul din gura. ca nu vorbesti cu un copil, ci CA un copil

Tu ai spus ca grasimea se transforma in muschi, asa ca nu mai ai dreptul sa comentezi dupa ce ai spus o asemenea tampenie.

Du-te inapoi pe santier, ca esti redus mintal