| 50deBANI a întrebat:

Sunt un baiat de 14 ani, si as vrea sa stiu ce exercitii ar trebui sa fac ca sa am un corp cat de cat "frumos". Eu as vrea de fapt sa merg cate o zi la sala pe saptamana, dar nu vreau sa fac exercitii complicate, pentru ca am auzit ca este bine sa incepi numai de la 16 ani, asa ca as vrea sa fac ceva exercitii ceva mai simple, astfel incat sa nu ma afecteze pe viitor.

Funda!

8 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

Du-te macar 3 zile pe saptamana la sala.
Nu e bine de la 14 ani? Cine ti-a spus prostia asta?
Poti sa mergi si de la 13 doar sa nu faci exercitii care implica coloana foarte mult.

| L7w7n7d7 a răspuns:

Cu sală o zi pe săptămână nu faci nimic.
Şi da, ai dreptate, mai aşteaptă până la 16 ani măcar.

| robertp1 a răspuns:

Aici ai multe filmulete cu exercitii pentru orice muschi din corp, fara sala http://www.youtube.com/user/novoic

| Cosmin86 a răspuns (pentru robertp1):

Da, dar fara sala nu faci forta necesara sa faci macar jumate din exercitiile alea

| robertp1 a răspuns (pentru Cosmin86):

A? prin exercitiile alea faci forta, daca nu poti la inceput 15 15 din astea cat zice acolo faci cat poti, 5-6 pana ajungi la 15, eu fac programul acela de 6 luni si se vad rezultate

| Cosmin86 a răspuns (pentru robertp1):

Sunt curios daca poti sa faci macar jumate din ele happy

| suntcristian a răspuns:

Pai eu merg de mai mult timp la piscina vreo 2 ore de 2 ori pe saptamana si am 3 perechi de muschi la burta si bicepsi destul de mari si ma simt foarte bine PS:am 13 ani, inotul te face mai inalt