Nu "campionatul de fotbal" ci Campionatul mondial de fotbal.
CMF 2014 se desfasoara in Brazilia, care a cheltuit o gramada de bani pentru organizarea lui, tara participa la el si vrea sa-l castige, altceva nu are.
Daca nu va castiga Brazilia acest campionat, cred ca va fi razboi civil.
Tara aia sa ales pentru anul asta, brazilia si tot acolo se joaca si meciurile, la urmatorul campionat mondial de fotbal va fi aleasa alta tara
Pai,sa-ti raspund... Dintre toate tarile, anul acesta a fost aleasa Brazilia si peste 4 ani va fi aleasa alta tara unde se va tine Campionatul Mondial De Fotbal.Deci...In Brazilia se tine acum Campionatul Mondial De Fotbal.
Nu va fi aleasa deloc o alta tara peste 4 ani....Se stie deja ca in 2018 va fi in Rusia, iar in 2020 in Qatar
Pai Brazilia gazduieste CM 2014, tara asta a cheltuit aproximativ 10 mld de dolari pentru a renova sau construi stadioanele pe care se disputa meciurile.
Toti oamenii care fac parte din Campionatul De Fotbal, au dat cu zarul (vorba vine) ca sa vada unde se fac meciurile, e o chestie de oameni de afaceri, nici eu nu o inteleg, si eu am intrebat pe toata lumea, ce ai intrebat tu!
Are loc in Brazilia...ce poate sa fie altceva?!?!?! La fel cum in 2018 o sa fie in Rusia si in 2020 in Qatar
xyblue întreabă: