Salut! Pai uite un program daca ai aparat acasa e foarte bine daca nu ai poti sa mergi la sala...dar daca nu poti sa mergi la sala poti sa faci acasa exercitii: 5-10 flotari, 50 de abdomene si 50 de genoflexiuni si daca se poate sa faci exercitiile astea timp de 2 ore in fiecare zi!
De ce in fiecare zi, muschii se dezvolta in perioada de odihna, NU cand ii lucrezi.
cu flotari, abdomene, genuflexiuni si altele in fiecare zi faci muschi din parti.
mai documenteaza-te
Cum zici tu
Nu ai nicio treaba cu sportul asta, apuca-te de sah.
P.S: cine ti-a recomandat sa-ti lucrezi muschii 2 ore la un antrenament, poti sa-i spui ca e un idiot
Tu comentezi la raspunsul meu dar daca tu esti mai destept de ce nu ai raspuns la intrebare sa'l ajuti?
Pentru ca nu am cu ce, cand pot da un sfat folositor dau, dar la 13 ani corpul nu e dezvoltat, nu produce suficient testosteron ( aproape deloc ) si hormon de crestere ca sa puna muschi, mai trebuie sa mai creasca intai.
Si i s-a dat deja raspunsul asta, nu mai avea rost sa mai zic si eu.
13 ani e putin pentru dezvoltarea muschiilor deoarece muschii nu sunt dezvoltati inca la varsta aceea, astepta inca vreo 2 ani.
Buna eu am 16 ani. Începi cu 10 flotari, genoflexiuni, abdomene apoi 9, apoi 8.5.1. In fiecare zi pluseaza cu cate una 11 10...
Intr-un timp scurt vei vedea rezultate.
Dar daca vrei mai repede fa înot.