| TaNn0 a întrebat:

Unde pot invata karate ca cei din Batausii Wasabi de la televizor in Braila sau pe net!?

Răspuns Câştigător
| DyNo a răspuns:

Si eu sunt din Braila. Vezi ca sunt o multime de sali de karate prin Braila. De pe net, nu cred ca vei ajunge la un nivel asa inalt, ca cei din serialul "Batausi Wasabi". Trebuie sa te antrenezi cu un instructor, cum s-a mai zis.

3 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Nu stiu cine sunt batausii wasabi, dar nu poti invata Karate la tv sau pe net. Trebuie sa te antrenezi intr-o sala, cu instructor, parteneri etc. Daca chiar vrei sa inveti ceva.

| Scriitoarea a răspuns:

Pai in primul rand, cei de la batausii wasabi fac doar scheme care sa arate bine la public, dar multe dintre ele sunt retusate pe calculator parerea mea.Depinde ce stil de karate vrei sa faci.Eu sunt fata si practic shotokan de peste 5 ani si desi nu am incercat, cred ca as putea sa fac ceea ce fac cei din acel serial.Plus ca practicand shotokan dobandesti viteza, reflex si dupa mult timp vei putea sa apreciezi distanta foarte bine intre tine si cel de langa tine si mult mai multe chestii. Karate-ul este un sport frumos, desi la un momentan dat plicitseste, aceleasi tehnici lucrate de mi si mi de ori, este un sport frumos ce mie personal imi place foarte mult.In Braila nu stiu daca exista sali de shotokan, nu am prea vazut cluburi din Braila pe la competitii, dar poate gasesti. Oricum, de orice stil te-ai apuca multa bafta

| Spitz10 a răspuns:

laughinglaughingTu chiar crezi ca daca mergi acolo putin timp ajungi ca poponari aia.La karate trebuie timp.