Antrenamentele se fac: 1 zi da, 1 zi NU! Cam atat iti spun despre asta! Deci trebuie sa te antrenezi in continuare dar nu asa intens! E normal sa ai febra musculara dar iti va trece in cam 1 saptamana! Bafta!
Bună. Asa am pățit si eu dupa ce am reluat sala dupa o perioada buna de timp.
O sa te doara îngrozitor cam vreo 4 zile, apoi o sa iti revii si vei putea continua.
Oricum dupa aceste 4-5 zile nu o sa mai simti la fel de tare febra musculara dupa viitoarele antrenamente. Baftă!
Dupa cateva zile, poate o saptamana si putin, te voi obisnui si nu vei mai resimti atat de mult.
sfat de la fostul meu diriginte nutritionist, mananca ceva dulce inainte de antrenament ca sa nu mai faci febra musculara, oricum dupa se vor arde caloriile, la mine a functionat.
succes
Trebuie sa faci stretching ca sa-ti ajuti corpul sa treaca peste febra musculara! Cauta pe Youtube.
Pai trebuie sa iei pauze, si sa te hidratezi (bei apa), incearca sa faci baie/dus ceva, si bea multa apa. La inceput o iei usor cate 10 apoi ajungi la cate 20 si tot asa. Voi va duceti la categoria preferata a celor care stau mult pe TPU, dar acolo nu-s parsoanele de care ai nevoie.
Cine tea pus sa te fortezi, sa tragi de tine maxim? tu macar cand te apuci te antrenament, faci o incalzire, o pregatire a articulatiilor si oaselor? ai inceput prea tare.ia-o mai usor. oricum sfatul meu e sa o iei mai usor, sa continui antrenamentul in cantitati mici si cu timpul sa le dozezi..usor usor.