| Luigi96 a întrebat:

Urmeaza sa imi iau un pistol airsoft pe CO2. Insa am o problema, deoarece nu ma prea pricep la airsoft. Fiind pe CO2, daca eu pun butelia in pistol, trag putin cu ea la tinta, eu stiu ca nu pot sa o las in arma acea butelie. Ce sa fac daca nu am consumat toata butelia? Pot sa o scot si sa o folosesc urmatoarea data cand ma joc cu el?

Răspuns Câştigător
| slayer09 a răspuns:

P.S. acum am citit mai bine intrebarea big grin. Deci daca iti iei pistol cu airsoft pe butelii de co2, ele sunt de unica folosinta si nu le poti scoate ca iti iese tot aerul din butelii. Poti pune piedica la pistol si scoti incarcatorul sau bilele din incarcator ca sa nu se intample ceva. Mai sunt si pistoale de au incarcatorul un fel de butelie, si pe alea le incarci cu co2 ca pe bricheta, dar alea sunt cam pacatoase la garnitura, se strica cam repede.

2 răspunsuri:
| slayer09 a răspuns:

Salut. Buteliile sunt de unica folosinta si din cate stiu eu daca le scoti iese tot aerul comprimat din ea. Dar de ce nu poti sa o lasi acolo? Ii poti pune piedica sau scoti incarcatorul sau bilele din incarcator ca sa nu ai probleme.