Normal. Eu sunt fata si iubesc fotbalul. Recunosc, la inceput cand treceam pe langa terenul de fotbal din orasul meu ma radeam de cei de acolo, spunand ca e un joc inutil. Si peste ceva timp niste prietene m-au presat pana m-am dus la antrenamente. Si maine am si de abia astept. Eu spun ca daca te pricepi, muncesti o sa adori fotbalul. Mult succes! Pa
Atâta timp cât nu te pasionează acum, nu o să te pasioneze niciodată. Depinde de persoană, unii după un timp prind pasiune, iar alţii degeaba. Gândeşte-te bine ceea ce îţi doreşti şi vezi că aici e implicat viitorul tău. Spune-i tatălui tău ceea ce nu-ţi convine şi o să te înţeleagă.
Îţi urez succes!
Pui intrebarea asta de cateva zile incoace. Nu te-au lamurit raspunsurile? Ce pot sa-ti zic, asta depinde de tine. Eu invatasem intr-o vreme sa joc sah, dar tot nu suportam jocul ala asa ca nu m-a prea pasionat si am uitat din nou regulile. Am un prieten cu care joc darts. Intrucat este unul din sporturile mele favorite, eu ma simt fantastic jucand, dar tovarasul meu, chiar daca stie bine sa joace, nu e prea interesat. Exista, de asemenea, sportivi mari care nu erau pasionati de sportul pe care parintii il indrageau, sportivi care urmau a fi obligati, oarecum, sa faca pofta parintilor. Au existat unii care au facut performanta, altii care au optat pentru altceva, iar altii, de care nu stim, care s-au lasat. Nick Kyrgios, spre exemplu, este unul din cei mai promitatori tineri jucatori de tenis de camp. Are talent cu carul. Surprinzator a fost, insa, cand a declarat ca detesta tenisul si iubeste baschetul. In fine, in concluzie, va depinde de tine daca vei indragi sau nu fotbalul dupa ce-l inveti. Dupa cum ti-am spus, poate da, poate nu. N-avem de unde sa stim.
Probabil c adică o sa fi atent la meci o sa înțelegi ceva din el, încearcă sa joci cu prietenii tai apropiați ei Îți vor explica mai bine și iti vor baga în cap chestia asta cu fotbalul. Eu îți spun asta doar ca vrei sa îl faci pe tatăl tău mândru. Dar părerea mea este ca dacă acest sport nu te pasionează sigur e ceva la care te pricepi și Îți place! Eu îți urez bafta și încearcă sa vorbești cu tatăl tău.
Ba,eu cand eram mic nu ma pasiona deloc fotbalul.Deci cand tata se uita la vreun meci,eu nici macar nu stateam in camera Nu suportam sa ma uit,preferam sa ma joc cu fetele decat sa ma uit cu tata la fotbal pana cand mama mi-a zis ca ar trebui sa ma uit si eu la fotbal ca baietii, nu sa stau ca o fata
Atunci m-am suparat cand am auzit-o, si la urmatorul meci m-am dus si m-am uitat cu tata la meci, desi habar nu aveam ce se intampla acolo
L-am intrebat cum se joaca acest joc si ce echipa vrea sa castige, apoi imi doream si eu ca acea echipa sa castige la o diferenta cat mai mare.
Acum am 17 ani si pot sa zic ca sunt nebun dupa fotbal
Acum ma uit la fotbal mai mult decat se uita tata, sincer
Deci trebuie sa te uiti cu un prieten la cateva meciuri.El isi alege o echipa care vrea sa castige, iar tu o poti alege pe cealalta.Astfel iti vei dori sa castige echipa ta. Si astfel vei trai cu adevarat sentimentul unic pe care ti-l ofera fotbalul.E greu de descris. Vei vedea si tu.
P.S:Te poti uita cu un prieten la Partizan-Steaua, la 21:30
Am scris deja prea mult
Hai salut