| Pitbull41 a întrebat:

Salut TPU, vin cu aceasta intrebare pentru ca nu stiu sigur ce sa fac. La mine in oras exista o echipa de fotbal in liga a 3-A numita Jiul Petrosani. In data de 15 Iunie se fac anumite selectii pentru a intra in echipa, m-ar bate gandul sa ma duc si eu si sa vad daca reusesc sa prind un loc. Problema este ca la 22 de ani am 120 de kilograme si o inaltime de 1.83, eu de cand ma stiu am stat doar in poarta si pot spune ca am ceva talent, pot plonja fara probleme, am ceva reflexe dar cu timpul am inceput sa nu mai am ambitia aia sa joc asa de des fotbal cum o faceam acum 3-4 ani. Nu am incercat niciodata sa merg la anumite selectii pentru echipele din zona, voi ce ziceti merita sa merg la probe? Poate poate ma vor selecta iar mai apoi sa imi recapat ambitia sa slabesc inapoi?

Răspuns Câştigător
| DanielDanny a răspuns:

Nu asculta la altii, poti sa mergi cu gandul ca va fi amuzant sa incerci!

Nu te opresate nimeni sa nu incerci, daca stai cu gandul "daca, daca e asa, daca nu-i asa?" nu faci nimic, mergi si distreaza-te daca asta vrei!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Du-te la selectie, n-ai nimic de pierdut, chiar daca nu reusesti. Macar nu te vei mai gandi la asta si nu te vei invinovati ca n-ai incercat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fotbalul se practică de mic te inscrii la club de juniori si treptat ajungi la națională daca esti bun, la varsta ta si la kilogramele tale sigur nu te acceptă, toti fotbalistii sunt slabi au regim alimentar strict, unde ai vazut tu fotbalist sau portar de 120 kile, nu te duce la ei ca te vor respinge.

| Pitbull41 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Echipa nu are ganduri mari sa promoveze in acest moment, iar cam toti jucatorii de la echipa am fotbalul ca un hobby majoritatea dintre ei avand un job normal de Luni pana Vineri. Varsta medie a echipei este de aproximativ 25-37 de ani. Te inteleg ceea ce vrei sa spui dar eu nu vreau sa fac o meserie din asta, vreau sa ma apuc iar de fotbal ca sa nu imi mai pierd timpul prin casa si pe afara, plus doresc sa am ambitie ca sa slabesc din nou.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Pitbull41):

Atunci i ti doresc mult succes

| Lukasssz a răspuns:

Incearca.