Te referi exclusiv la mountain bike?
Pentru ca dupa mine, oricat ar fi de bune Canyon si Cannondale, topul este ocupat de Giant, Specialized, Cube, Trek, Merida,. Radon.
Ghost, Scott, sunt la mica distanta.
Devron, nu stiu ce sa zic, daca e ca Renault... fata de Audi, aleg Audi.
Ce ar trebui sa te intereseze cel mai mult, sa ti se potriveasca geometria si marimea, si piese de calitate, atat cat intra in bugetul tau.
Pentru ca in functie de pret, exista Merida sau Cube-uri mai slab dotate, si implicit mai ieftine, insa poti gasi un Ghost ce costa 2000 euro, cu dotari de top, in acel caz, clar ca merita Ghost-ul, daca ai bugetul respectiv.
Si depinde de destinatie. Daca vrei terenuri mai accidentate, recomand un Fully in detrimentul unui Hard-Tail.
Pentru ca am facut si eu greseala, si acum caut sei cu telescop, caci e imposibil sa rezist pe sa mai mult de 40 minute.
Da, la mountain bike.
Între un Cube/Specialized/Trek și un Ghost/Scott cu dotări similare, ce ai alege? (Dacă ai putea da și motivul, ar fi genial).
Mersi mult de timpul acordat și de faptul că mi-ai explicat atât de bine!
Cum spuneam si in privat, recomand Cube sau Specialized, daca ai buget. Daca ai putea-o si testa in vreun oras mare, ar fi si mai bine.
Parerile despre Santa Cruz erau impartite pe net, la momentul cand m-am documentat eu. Exista modele foarte bune, dar si mai putin reusite (in mare parte, geometria sau dotarile)
Eu as mege pe Specialized.
Depinde pentru ce vrei sa folosesti bicicleta care urmeaza a fi cumparata.