Daca vrei muschii la picioare pentru footbal. joaca footbal.gambele se dezvolta alergand.dar bicepsul-femural (muschiul de la pulpa piciorului) trebuie lucrat cu exercitii speciale.
Ia-ti 2 gantere de 20 de kg si fa genoflexiuni cu ele in mana Daca nu ai ia 2 galeti cu apa
De ce sa stai intr-un picior? Te poti inscrie la atletism daca este pe acolo pe unde stai tu.Succes! Eu is fata si stii...a dat roade(fac viteza si inaltime)
Incearca sa alergi zilnic minim o ora ( daca vrei intr-adevar muschii adevarati) si fa niste exercitii pentru picioara, insa alergatul este cel mai benefic.Si eu la fel sunt sportiv si alerg in fiecare zi.
Sincer nu te sfatuiesc. de preferabil sa mergi mult pe jos, sa alergi la sport chestii din astea. sper ca te-am ajutat.:*
Salut si tie! eu sincer n-am auzit niciodata de faza cu statul intr-un picior, dar stiu cum trebuie sa procedezi ca sa faci muschi la picioare. In primul rand incepe cu super-cunoscutul jogging. Aleraga o ora-doua pe zi prin parc, prin oras, etc. Ai dreptate cu sala nici mie nu mi se pare o idee buna! Fa exercitii, dar totusi cel mai usor ar fi sa joci football de-adevaratelea. Si exersezi si faci si muschi! Succes!
anonim_4396 întreabă: