| Armaghedon7 a întrebat:

Vreau sa fac si eu muschi la picioare(pentru football).
Nu incercati cu sala deoarece nu vreau eu!(nu ca nu as avea partea financiara).
Am auzit la o intrebare asemanatoare ca daca stai intr-un picior...este bine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru dezvoltarea masei musculare in aceasta zona(in special in zona gambei)ajuta genuflexiunile.Incepe usor, cu 15-20/zi si avanseaza treptat la 50-60/zi(chiar si mai mult daca consideri ca este cazul). Succes.

9 răspunsuri:
| mada1 a răspuns:

Daca vrei muschii la picioare pentru footbal. joaca footbal.gambele se dezvolta alergand.dar bicepsul-femural (muschiul de la pulpa piciorului) trebuie lucrat cu exercitii speciale.

| ThQ a răspuns:

Eu alerg 30 min pe zi si fac tenis si am niste muschi la picioare

| CristianM a răspuns:

Ia-ti 2 gantere de 20 de kg si fa genoflexiuni cu ele in mana happy Daca nu ai ia 2 galeti cu apawinking

| TeuuuTzzaTtTa a răspuns:

De ce sa stai intr-un picior? Te poti inscrie la atletism daca este pe acolo pe unde stai tu.Succes! Eu is fata si stii...a dat roade(fac viteza si inaltime)

| Ćřęøےίиąą a răspuns:

Pai fa sporttwinking si ai sa vezi ca o sa faci :* muschi la picioare

| Puiu_3680 a răspuns:

Incearca sa alergi zilnic minim o ora ( daca vrei intr-adevar muschii adevarati) si fa niste exercitii pentru picioara, insa alergatul este cel mai benefic.Si eu la fel sunt sportiv si alerg in fiecare zi.

| gabriella_6352 a răspuns:

Sincer nu te sfatuiesc. de preferabil sa mergi mult pe jos, sa alergi la sport chestii din astea. sper ca te-am ajutat.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersul cu bicicleta sau rolele! Dau roade vizibile tongue.

| blackrose7911 a răspuns:

Salut si tie! eu sincer n-am auzit niciodata de faza cu statul intr-un picior, dar stiu cum trebuie sa procedezi ca sa faci muschi la picioare. In primul rand incepe cu super-cunoscutul jogging. Aleraga o ora-doua pe zi prin parc, prin oras, etc. Ai dreptate cu sala nici mie nu mi se pare o idee buna! Fa exercitii, dar totusi cel mai usor ar fi sa joci football de-adevaratelea. Si exersezi si faci si muschi! Succes!