Pai in primul rand cursierele si semi-cursierele sunt pentru asfalt, nu ca sa sari bordurile cu ele sau sa mergi pe drum de tara etc. binenteles ca cu cat e mai de firma bicicleta, cu atat e mai buna. eu am o cursiera orbea aqua care acum e vreo 900$, cand am luat-o eu (acum vreo 5-6 ani) era vreo 600$. furca e din carbon, restul e aluminiu, schimbatoare shimano, frane pe cablu si are vreo 9 kg. am mai luat si cate o groapa cu ea, am coborat si borduri, dar am avut mare grija si pana acum nu am avut nicio problema cu ea, nici macar pana nu am facut. deci s-a meritat pretul
Asa,dar intrebarea mea este:cam cat costa o semicursiera sau o cursiera(no ua sau la mana a 2-a), de unde ii pot lua una si daca este potrivita pentru oras
Daca te gandesti deja la gropi si la off road, e mai bine sa axezi spre un alt model de bicicleta. Cursierele sunt mai mult de asfalt. Depinde acum si ce buget ai, poti sa iti iei o bicicleta foarte buna si online, uite aici http://www.hypersport.ro/biciclete/biciclete1/ sau poti sa iei ceva second