Contează mult starea generala în care se afla.
Uzura pinioanelor și a foilor ar trebui verificata vizual, și o tura de proba sa vezi cum țin franele și cum merg manetele.
Apoi, dacă vrei sa vezi dacă merita cu adevărat, treci la nivelul următor.
Cere detalii tehnice de la vânzător.
E dreptul tău sa știi ce piese cumperi de banii aceia.
Pe net observ in poze echipări ușor diferite, e varianta limited edition cumva ceea ce vrei sa cumperi, sau cea standard?
Oricum, ar fi bine sa știi dacă are schimbătoare Shimano, suspensie rocksh
ox, etc,
Pai nu am specificat mai sus dar vrea sora mea sa o trimită din Anglia și de asta as vrea o părere se la cineva care o avut o bicicleta de genul
Chestia e că există mai multe versiuni ale biclei, cu diferite dimensiuni de cadru (o alegi pe cea care e adaptată înălțimii tale - sper că știi cum) sau echipări (frâne, schimbătoare, furci etc.).
Ar trebui să alegi dintre anunțuri - că bănuiesc eu că așa le-ai „găsit" la prețurile alea (btw, sunt și mai ieftine, dar și mai scumpe) vreo trei-patru și pe astea să facă sora ta cumva și să le călărească. Sau să roage un amic s-o facă, dacă ea nu le are cu biciclitul.
Abia pe urmă iei decizia pe care o cumperi. DACĂ o să cumperi vreuna.
Păi dacă nu e pe banii tăi normal că merită.
Eu când primesc un cadou nu mă uit la bani.
Depinde dacă și ție îți place, ai grija sa mergi mai mult cu ea sa vezi dacă i cade lanțul sau se dezumfla roata, dacă este sudata pe undeva etc.
numelemeu134 întreabă:
Andrei16263829 întreabă: