Nu-i prea tarziu. Mai bine faci ceea ce-ti place decat sa faci ce vor parintii. dar pe parcurs sa te razgandesti. Si eu am facut fotbal vreo 4 ani, diferite deplasari, cantonamente si toate cele si iti zic ca va fi frumos, insa iti trebuie ambitie si noroc. Nu stiu ce sa zic. incearca sa vorbesti cu parintii tai si sa incerci sa le explici cu frumosul ca tie asta iti place sa faci. si eu dadeam in minge de la 5 ani. numai in fotbal am tinut-o. mai ales pana sa ajung la liceu, insa eu m-am plictisit de antrenamente, sincer .
Spor.
Si imi propui sa joc la o echipa organizata cum e Petrolul, sau sa acumulez experienta si sa sper ca ma va vedea cineva la echipa locala?
Depinde, eu nu stiu cum joci tu, daca faci fata la Petrolul e ok. si acumularea experientei e un lucru bun, dar asta o poti face deja la petrolul, si acolo poti acumula experienta. iar ca sa te duci la echipa locala si sa te vada altcineva trebuie sa ai talent, ceea ce cred ca ai prin ce-ai zis tu. si trebuie sa ai si putin noroc. nu stiu, nu pot zice prea multe ca nu stiu cum joci si asa mai departe.
Cipi1212 întreabă: