| MihaiAndi109 a întrebat:

Vreau sa pun iarasi niste întrebări legate de slăbit deoarece tot nu m-am lămurit. A venit vara și vreau să am un corp frumos. Întrebarile mele sunt: am de gând să consum zilnic 1500 de kcal. Pot consuma cam orice aliment atâta timp cât nu depășesc cele 1500 kcal fara să mă ingras? 2. Ce alimente îmi recomandați să consum dimineața? 3. Ce alimente sunt bogate in proteine? 4. Ce exerciții sunt bune pentru a scăpa de aripioare și burta? Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Sekim a răspuns:

Salut
1. Daca tu o să consumi 1500 de calorii pe zi asta ar însemna ca tu consumi acum aproximativ 2000 de calorii. Din moment ce scazi caloriile NU te vei ingrasa.
2. Exista multe variante aici dar eu recomand cereale( fulgi de porumb, fulgi de ovăz ).
3. Oua, nuci, migdale, alune, caju, fistic etc. O persoană ar trebui sa consume 0.8 grame de proteine per kg ( faci tu calcul pentru tine ).
4. Din moment ce scazi caloriile vei slabi oricum dar poți face : flotări, genoflexiuni, sărituri, alergare, abdomene( nu sunt indicate ), bycicle kicks, plank.
See you happy

2 răspunsuri:
| MihaiAndi109 explică (pentru Sekim):

Mulțumesc!

| aXy99 a răspuns (pentru Sekim):

"Oua, nuci, migdale, alune, caju, fistic"
Au o gramada de grasimi. Mai multe grasimi decat proteine, sunt CONTRAINDICATE cand esti in deficit caloric. Mananci 100g de nuci si ai mancat deja 650 kcal. Si nici nu te-ai saturat.
Alimentele bogate in proteine sunt altele. In special carnea, dar si ouale (fierte), branza, soia, fasolea etc.