| vlady434 a întrebat:

Vreau sa stiu ce trebuie sa fac pentru inlaturarea stratului de grasime de pe abdomen? In cazul meu, este mai preponderent in partea de jos. Am inceput sa alerg din martie,si parca a mai scazut, dar tot mi se pare cam multa grasime. Inca ceva.Ce exercitii trebuie sa fac pentru abdomen.Nu vreau de tonifiere, vreau de crestere a masei musculare sau de inlaturare a grasimii. Dieta deja tin deci nu am nevoie. Am 16 ani, 64kg si 173cm. Astept raspunsuri cat mai complete si mai serioase.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| aLeXaNdru145 a răspuns:

Cardio + alimentatie corecta.

| 50cent50 a răspuns:

In primul rand pentru a arde grasimea trebiue sa bei mai mult apa ..nu cum bei de obicei. Alergat mult(exercitii CARDIO intr-un cuvant) iar pentru masa muculara a abdomenului iti recomand https://www.youtube.com/watch?v=nvPW0v5hnZQ. Eu am 15 ani m am apucat de sala pentru toate grupele musculare, in 6 luni am pus 7 kg de muschi dar antrenament foarte mult am 71 kg acum 175cm

| vlady434 explică (pentru 50cent50):

Ai 15 ani, 71 kg si 175 cm? Waw, ce face sala din om. Ma gandeam sa ma apuc si eu, dar nu vad cum ar putea sala sa-mi dezvolte abdomenul.