| DRAGOSH977 a întrebat:

Salut,TPU. Vreau sa stiu daca iau suplimente nutritive pot sa beau alcool (in cantitati normale+o bere pe zi sa nu stiu.) Afecteaza cu ceva?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

1 idee. iti dai singur seama: alcoolul este vasoconstrictor, tu la sala te chinui sa faci vasodilatatie pentru a vasculariza puternic muschii. daca afecteaza sau nu, iti dai seama din ideea de mai sus. si daca iei suplimente fara sa faci sport le iei degeaba

3 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu faptul ca iei suplimente dauneaza, alcolul si suplimentele nu au nici o treaba una u alta. dauneaza daca faci sala.berea are destule calorii si valoare energetica zero, te incarci degeaba cu calorii, de la alcool te dezhidratezi, si asta nu e ok deloc daca faci sala, si sunt destule chestii negative pe care alcoolul le are asupra salii

| DRAGOSH977 explică (pentru PreaDulcePreaFin):

De exemplu daca eu vreau sa mai iau in greutate cu ajutorul suplimentelor (nu neaparat musculatura) alcoolul nu afecteaza asta.Adica sa le iau degeaba fara sa se intample nimic.(nu fac sala)

| Goldenboy97 a răspuns (pentru DRAGOSH977):

Daca nu vrei masa musculara, atunci pui grasime. Alcoolu te afecteaza pe alte parti. Reduce nivelul de testosteron si creste estrogenu. O sa pui grasime, da daca nu vrei masa musculara, no problem. Consuma alcool, si iei in greutate.