| andreicena2 a întrebat:

Vreau să vă adresez o întrebare.
Am făcut în clasa a 6 handbal pana pe la sfârșitul verii (intram cls 7-a) și m-am lăsat după. În clasa a 7-a, luna aprilie, m-am apucat de baschet și îl practic acum (am 14 ani, sunt clasa a 8-a). Doar că dintr-o data m-a apucat "virusul" cu fotbalul și îmi doresc foarte mult să mă las de baschet și sa mă apuc de fotbal. Nu știu cum m-a apucat "virusul" cu fotbalul, ca foarte mult îmi place de o săptămână. Cristiano Ronaldo este jucătorul meu preferat big grin, în fine. Am 1, 74-1,75 cm la înălțime. Mama mea nu este de acord sa mă apuc de fotbal deoarece zice ca sunt nehotărât și schimb sporturile ca pe pantaloni (ca am făcut handbal și după baschet). Și dacă mă gândesc bine, as dori o cariera de fotbalist, dar mama spune ca dacă mă apuc de fotbal nu o sa mai cresc în înălțime și ca pentru o cariera în fotbal este prea târziu sa mă apuc la 14 ani. Am vizionat pe internet câteva mișcări de freestyle ( pentru începători) și nu-mi prea ies, desigur, trebuie exercițiu și antrenament mult. Pe piciorul drept fac 5-10 duble. Sa driblez adversarul știu cât de cât. Mama îmi spune ca e prea târziu sa mă apuc de fotbal. E adevărat? O sa mai cresc în înălțime dacă mă apuc de fotbal? (eu știu ca da, însă vreau sa mă asigur) Trebuie sa mă nasc cu înclinație sau cu "talent" pentru a învăța mișcări de freestyle și sa fac multe duble pe picior sau iese totul prin exercițiu? Voi ce credeți, jucătorii de fotbal care au ajuns mari fotbaliști s-au născut cu "talent" sau au exersat foarte foarte mult? Dau funda dacă îmi răspundeți la aceste întrebări. happy O zi buna sa aveți! happy

1 răspuns:
| Dzeko7 a răspuns:

Marii jucatori s-au nascur cu un gram de talent iar restul e de la antrenament.De exemplu ronaldo el sta o ora dupa ce se termina antrenamentul ca sa-si mai exerseze miscarile.Iar in privinta inaltimii nu cred ca te vei opri din crescut si chiar daca te-ai apucat cam tarziu poti recupera dar trebuie multa munca.