| FeriFerika a întrebat:

vreau si eu un sfat. fac de cateva luni bune fitness dar am o problema cu pieptul este foarte incapatanat si nu vrea sa creasca orice as face, am putere inping cu maxim 85 de kilograme la piept si umeri sunt puternici tricepsul nu ma lasa, adica lucrez pieptul ca la carte, unde gresesc? fac piept de maxim 2 ori pe saptamana, toate grupele au crescut mai putin pieptul, va rog mult dati-mi cateva sfaturi, si nu se pune problema de alimentatie. astept raspunsuri, dau funda happy

6 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

''fac piept de maxim 2 ori pe saptaman''
Te-ai gandit pentru 1 secunda ca poate asta e problema? ca il supraantrenezi?
Schimba antrenamentul pentru piept si antreneaza-l 1 data pe saptamana ( e suficient )

| FeriFerika explică (pentru Wehes):

M-am gandit ca il supra antrenez, nu cred ca asta ar fi problema adica fac o zi pe saptamana pentru masa si o zi pentru revenire

| johnstone a răspuns (pentru Wehes):

Si eu tind sa cred ca este vorba despre supra-antrenament dar se poate sa fie una din trei: supra-antrenament sau genetic se poate sa nu fie tocmai o grupa buna sau definitia lui de exercitiu "ca la carte" se poate sa fie gresita.

| Wehes a răspuns (pentru johnstone):

Exact. Se poate sa faca si gresit.
Un ultim sfat : Schimba exercitiile si daca poti sa maresti greutate.
P.S : MAi bine faci cu greutati mici da corecte decat cu greutati mari si gresite.

| WarriorInReserve a răspuns:

Chill băiatu. Toată lumea are probleme cu pieptul, de fapt nu chiar toată lumea, dar majoritatea. Schimbă exerciţiile, repetările. până găseşti ceva care merge la tine.

| NameoftheCentury a răspuns:

Tine si de genetic, la mine de exemplu pieptul il am cel mai dezvoltat.