Ai sanse daca esti bun si te vede cineva de la un club mai mare, dar poti ajunge un profesor/antrenor de sport.
Pai pe langa asta trebuie sa te mai duci si la un club si trebuie sa fii foarte bun la baschet. Succes in viata!
Nu e numaidecit sa te duci la un liceu sportiv sau facultate eu singur joc basket din clasa a 4-a, dar am inceput sa ma antrenez corect de un an si rezultatul e pe fata... Vreau sa spun ca important e sa te antrenezi corect de la inceput si nu vei avea nevoie de nici o scoala... Succes
Poti sa vi in octav onicescu. are si profil sportiv, si sunt niste profesori foarte buni, cu o sala de antrenament foarte buna. succes!
Nu. Ai sanse numai daca esti foarte bun. Daca vrei doar sa stai in teren... Trebuie sa te gandesti bine.Cu cat te apuci mai repede cu atat mai bine
(eu fac voley)
Sall... florin depinde de inaltime, si cum joci. daca mai vrei sa vb da-mi add la id andutuandron
NU! Iarta-ma ca iti distrug visurile dar in Romania sansele ca sa ajungi undeva cu baschetul sunt nule, singurul sport in care ai putea sa te faci cunoscut, si sa ajungi undeva e rugby. Spor la treaba!
Nu nu ai sanse sa ajungi trebuie sa te duci la un club pentru a ajunge undeva cu baschetul