"pe urma o sa atarne pielea daca ma las de sala"
dupa 1 an de culturism pui asemenea intrebari?
sigur ai 1 an si nu o zi?
Proteinele dauneaza grav sanatatii... nu numai ca ti se lasa pielea dar iti apar si solzi. si in loc sa depui masa o sa depui icre... eu zic las-te frate de sportul asta ca iti distrugi tineretile! http://www.culturism.ro/......ampla.html
Dezvoltare normala inseamna in jur de 140 g proteine, pentru greutatea ta. proteinele de obicei indica cate grame de proteina au pe servire, si carbo. acum in fucntie de buget alegi
Deci pentru greutatea mea e normal 140g pe zi dupa antrenament da?
Va multumesc tuturor de raspunsuri, deci o sa cumpar proteine. Odata pe zi dupa antrenament o sa le consum (140gproteine) cu 0, 4l apa.E normal asa? Apropo pot sa le beau continuu 1 an sau sa mai fac pauze? si cind daca da?
140 g pe zi, mancare + suplimente. dupa antrenament corpu are nevoie de proteina mai mult decat de obicei, de asta e indicat, un shake imediat dupa antrenament, si/ sau dimineata dupa ce te-ai trezit
Proteinele se consuma numai daca practici un sport, inainte cu 15-20 de minute.
Tot timpul dupa antrenament. Proteinele ajuta la refacere, tonus si crestere/pastrarea masei musculare. Inainte de antrenament nu fac decat sa-ti dea o stare de somnolenta. In primele 60 min dupa antrenament avem nevoie de proteina pentru ca organismul are o fereastra anabolica. Pielea nu se lasa, pielea este organul care are proprietati elastice. Daca tu mergi la sala si tragi cativa ani, cu sau fara suplimente, este normal sa castigi in greutate. Muschiul capata tonus, se produce hipertrofia musculara. Atunci cand nu mai mergi la sala, muschiul nu mai este antrenat si se produce atrofia musculara, scazi inapoi in greutate si nu mai ai acel tonus, si este ceva normal sa fie moale.
Atata timp cat mergi la sala, esti frumos. Cand nu mai mergi la sala, muschii se lasa.
1. pielea nu se lasa indiferent cand le iei
2. DE CE sa le iei inainte? asa o sa fie arse pentru energie.
Rolul proteinelor e sa repare fibrele distruse de antrenament, inainte de antrenament CE FIBRE sa repare?
Deci 180g pe zi amestecat cu 0.4l apa este norma zilnica da? Apropo am inca o intrebare- pot sa beau proteine 1 an la rand sau sa fac pauze si cind?