| Bogdanelll96 a întrebat:

Salut tuturor! Am 17 ani, 1.82, 74 de kg si am 7 luni de sala. Am pus foarte mult pe mine, si de 1 luna si ceva m-am gandit sa incep perioada de definire musculara. Am inceput sa tin un regim de definire: numai carne,legume,albusuri de ou, lapte, si multa apa, alergat la banda in fiecare zi (15 min inaintea antrenamentului). Mai mentionez ca folosesc de 1 saptamana Animal Cuts si as vrea sa achizitionez si Animal Stak pentru marirea secretiei de testosteroni si hormoni de crestere. Intrebarea mea este : ce ar mai trebui sa mananc / sau ce ar mai trebui sa fac pentru a reduce cantitativ stratul de grasime si pentru a defini muschii? Daca am gresit ceva, va rog sa imi spuneti! Doar daca sunteti cunoscatori bine in acest domeniu! nu orice copil care e paralel cu acest domeniu. Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Tu chiar nu sti nimic! Cum sa scoti asemenea aberatii pe gura?!

| Cosmin86 a răspuns:

Tu chiar ai probleme psihice... pe langa faptul ca esti analfabet

| Apocaliptic a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi de fructe, restul mi se pare foarte bine. Acum depinde si cate prostii mai mananci pe langa astea.
Tu faci totul perfect(din punctul meu de vedere), te-ai gandit sa faci si un alt sport? Asa te-ar ajuta mai mult. Gandeste-te: culturism+fotbal/inot/etc = perfectiune. Nu m-ar mira daca te-ai duce in armatawinking.

| cristi1505 a răspuns:

Pai,cu fructe si legume va avea masa musculara cand voi avea eu 438950238237 de ani.Ii trebuiesc proteine.
-Proteinele se gasesc in carne, oua, lactate etc.

| cristi1505 a răspuns:

Si de ce sa nu manance dupa 6 seara?

| FuriousMadalin96 a răspuns:

Salut,scade numarul de carbohidrati.
Este bine cum ai zis tu, carne de pui la gratar/cuptor, lactate, salate, oua.Cumpara un arzator de grasimi, carnitina...Ar fi mai bine sa alergi 30 min si inca 30 bicicleta...sau cum poti tu, daca mananci mancare de tip "junk food" elimin`o!

| CEl8oo a răspuns:

Eu am 6 luni de sala de forta si am 15 ani 1, 80 si vreo 65 kg ..insa eu alerg dupa antrenament vreo 5 km si apoi joc fotbal ..Numai ca n-am inteles tu esti grasut? sau cum. daca vrei sa scapi de stratul acela de grasime exclude de tot apa in timpul alergatului si in timpul antrenamentul asa iti definesti muschii...eu tot eram putin grasut insa in 5 luni sau facut schimbari radical.dar sa stii ca odata ce practici sala de forta cresti si in kilograme fiindca muschii cresc si odata cu cresterea muschilor cresti si in greutate este ceva normal crede-ma happyFunda!?