) 100 % e febra musculara si e normal asteaptate la cateva saptamani pana isi dau drumu muschii si eu am trecut prin asta
p.s. asculta si de ruxandraaa si intreabati si antrenoru da eu zic ca e febra
Ai dat de febra musculara, eu cand am facut prima data genuflexiuni am facut ca nebunu si nu mai puteam sa conduc masina, nu puteam sa merg dracul deloc 2 saptamani, am crezut ca s-a rupt dracul ceva in muschi
Eu cand am inceput sala am avut febra de mergeam ca o mumie o saptamana jumate; maseaza zonele dureroase cu un gel (ex. diclofenac) si ia dupa antrenament o jumatate de aspirina tamponata (ajuta la absortia acidului secretat de catre fibrele musculare)
Pai te lupti cu fiarele man,.e o vorba trage de fiare inainte sa traga ele de tine.dar inseamna ca te-ai luptat ca si cum ar fi ultima oara las-o mai moale... febra musculara apare cand depui prea mare efort.
Daca tot dai bani la antrenor care a facut o facultate sa-ti raspunda la astfel de intrebari de ce nu-l intrebi pe el?
E normal sa te doara daca pana acum nu ai facut exercitii de acest fel. Daca durerea e musculara, fa o incalzire cum trebuie iar dupa efort baga o banda. Daca e de ligamente/tendoane micsoreaza greutatile.
Orice lucru trebuie luat treptat. Cel mai bine vorbeste cu antrenorul si explica-i problema ta...