anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor. Am o mica problema si as vrea sa va cer sfatul, cei care cunosc, in doua zile respectiv luni si marti, trebuie sa slabesc 2 kilograme pentru a putea intra intro gala MMA, si m-am gandit la acest program, ce spuneti am sanse?

LUNI SI MARTI ( 2 KG )
ORA 7 ( 2 FELII DE PAINE CU GEM + 1 IAURT )
ORA 10 ( O BANANA )
ORA 12 ( 2 OUA FIERTE + O SALATA )
ORA 15 ( UN MAR + 1 IAURT )
ORA 18 ( 200 GRAME DE OREZ )
3 LITRI DE APA
1000 ABDOMENE + 500 OBLICI + 200 FLOTARI

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E imposibil sa dai 2kg de grasime in 48 de ore, vei da 2 kg de apa atat, abdomenele nu ard nimic din contr fac rau la coloana, muschi abdominala, apa nu slabeste, vad ca ai o dieta high carb nici vorba de slabit

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei sa ne zici ca esti sportiv profesionist si iti faci dieta pe un forum?

| Soldatul94 a răspuns (pentru suntserios):

Nu sunt profesionist, eu mi-am facut aceasta dieta, si am vrut si parerea altor persoane, dar tu daca imi raspunzi cu o alta intrebare la intrebarea mea sa stii ca nu ma ajuti deloc!

| Cosmin86 a răspuns:

1000 de abomene = o prostie, fa maxim 20 sau deloc

Daca vrei sa dai 2 kg jos ( probabil pentru cantar ) trebiue sa te deshidratezi...

kg de grasime dai jos cam 2 in 10-14 zile. Dar, pentru cantar, poti da jos din apa 3 kg.

| Oyasumi a răspuns:

Fratele meu, dieta sa zicem ca e acceptabila, vezi la 12 cata salata mananci laughing) si seara pe la 8-9 poti lua iar un mar, apropos...acidul citric din mere si lactoza din iaurt provoaca diaree.Eu fac kick box si ti-as sugera complexe japoneze(1 flotare, 1 genoflex, 1abdomen, 2, 2, 2, 3,3, 3 si apoi descrescator, faci pana la ce nr poti) si sa nu bei apa ca un caminar, pentru ca apa e grea 1l=1kg,ti-as recomanda fara sare,pentru ca retine apa in organism. Si daca iti doresti chiar asa mult ai putea merge sa alergi pe stadion cativa km,respectiv la sala fitness pe banda,pe langa orezul ala, baga o bucata de carne coapta, ca ai nevoie de fibre, desteptule! mai bine faci un sendwich din ala scooby doo cu iaur dimineata...(din ala cu, 2 felii de rosii, una castravete, foaie salata, sunca, 4 felii de salam, pate, icre ) desigur..nu manca nimic cu 2-3 ore inainte de cantarire si vezi sa mergi la baie, sa dai jos tot ce ai, sfat laughing, BAFTA!