| PustiuD a întrebat:

Salut tuturor
As vrea sa slabesc dar si sa fac muschi la abdomen maini picioare si ce se mai poate.Am gasit o metoda dar nu stiu daca merge si daca va da rezultate bine vazute in 3, 4, 5 chiar 6 luni si am sa vi le spun.
1. 40 genoflexiuni dimineata 40 seara
2. 40 abdomene dimineata 40 seara
3 10 flotari dimineata 10 seara
4 30 sarituri cu atingerea mainilor pe genunchi 30 dim 30 seara la astea transpir cel mai tare dar nu stiu de ce
5. 500-800 sarituri de coarda pe saptamana sau chiar 1000
6. nu am haltere asa ca ridic o galeata de apa de 10kg de 20 de ori dim si 20 seara
7. am renuntat la dulciuri mancare fast-food sucuri bere mananc doar mancare de acasa si beau apa si + ca ma ifac treaba si fug toata ziua mai joc fotbal etc
8.5- 10 tractiuni pe zi
9. mai am niste exerciti ca abodmenele doar ca sunt altfel si sunt de 3 feluri si fac cate 20 din fiecare dim si 20 seara sunt mai grele decat abdomenele
Si poate mai este cate ceva dar nu imi vine in minte ac dar facand toate astea se pot vedea rezultate in 4 5 6 luni? deci?

Răspuns Câştigător
| mortallx a răspuns:

Nu,mai deloc, deoarece e o prostie sa te antrenezi dimineata si in acelasi timp seara+ca nu vad ce efort depui tu cu exercitiile astea. Daca vrei sa faci ceva, te antrenez o ora pe zi sau ma rog la doua zile.
Uite, exemplu:
Luni:Flotari cu priza larga 4 serii a cate 10-15 repetari(cate poti tu, nu neaparat atatea)
Flotari diamond 4 seturi a cate 10-15 repetari
Si triceps dips 4 seturi a cate 10-15 repetari(scrie pe google ca sa vezi cum sunt exercitiile)

Miercuri:Genoflexiuni 4 seturi si flotari tot 4 seturi (pentru umeri)

Vineri:Tractiuni 4 seturi a cate 8-15 si cu mainile apropriate si spre tine, iar 4 seturi a cate 8-15 cu mainile departate si palmele in fata, nu spre tine.
Iar cu galeata aia 5-6 seturi a cate 10-15 repetari.

Sambata:Iti cauti un program de facut abdomene + coarda,iar daca vrei sa faci si gat, ridici cu galeata aceea din umar/gat.
Antrenamentul nu trebuie sa depaseasca o ora pe zi, si ori il faci dimineata, ori seara. Oricum, fara o alimentatie calumea nu o sa se vada rezultate nici in 3 luni.

11 răspunsuri:
| Merduo a răspuns:

Incearca sa nu te fortezi prea mult in fiecare zi daca simti ca esti in stare o poti face in continuare incearca cu 100 abdomene dim si 100 seara!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Merduo):

Esti pe langa laughing

| Miauus a răspuns:

Tati.du`te la sala...vb cu un trainer de acolo si iti recomanda el ce si cum sa faci. Daca faci asa de capu tau niciodata nu vei putea si din ce am citit..acest exercitiu cam nu isi are rostu
Bft

| mortallx a răspuns (pentru Miauus):

Daca faci asa de capul tau niciodata nu vrei putea sa ce? Sa progresezi? Ba da, vei putea progresa daca stii cum si daca ai o alimentatie cum trebuie.

| Miauus a răspuns (pentru mortallx):

Gogule vad ca stii mai bine atunci fa cum vrei eu ti-am dat un sfat atata tot
Bft

| PustiuD explică (pentru Miauus):

Bai eu nu sunt la oras n-am sala n-am profesori si deastia nu stiu asa multe

| PustiuD explică (pentru mortallx):

Pai spune-mi ma calumea ce trebuie sa fac

| mortallx a răspuns (pentru PustiuD):

Esti orb? Uita-te la primul raspuns pe care ti l-am dat, este destul de clar.Mai clar de atat cum vrei sa-ti explic? Vino sa-ti arata cum sa te antrenezi acasa daca nu intelegi din scris.

| mortallx a răspuns (pentru Miauus):

Si eu ti-am spus ca poti progresa si prin antrenament acasa si alimentatie buna happy.

| PustiuD explică (pentru mortallx):

Ma spune-mi cas mai greu de cap asa mo facut mama alimentate sanatoasa sau ce adica sa mananc ce zic aia pe net paine ce contine amidon si nu-s mai ce si salata de fructe si peste si alte din astea?

| mortallx a răspuns (pentru PustiuD):

Tre sa mananci alimente ce contin cat mai multe proteine. Uite, eu mancam in fiecare zi o 2 farfurii de orez cu doua pulpe de pui, 4 oua(2 intregi si 2 albusuri, galbenusurile le aruncam) + mancare "normala" gen, supe.Mananca oua,salata,carne, orez, cereale daca n-ai probleme la stomac poti manca fulgi de ovaz, iti faci clatite din ei, paine...si mananci.