| PlayTheGame a întrebat:

Salut tuturor! Bai ma plictisesc rau de tot, vara asta am inceput sa fiu o persoana mai energica, sportiva etc, si prieteni cu care sa ies in parc cu biciclete, role sa jucam tenis ceva n-am am numai cacati de oameni in agenda telefonului. Problema e ca acu ma plictisesc rolele sant stricate pana maine cand le bag in service, bicicleta e la tara crying fotbal n-am cu cine juca ca de altfel si celelalte sporturicare cer minim 2 jucatori, in concluzie ce draq sa fac si eu app daca e careva si se plimba in iore cu rolele sa ma anunte ca ma plictisesc singur, a si era sa uit la PC nu mai am ce juca sau ce sa fac nu-s un tip care e ahtiat dupa fb si alte cacaturi, sa ascult muzica m-am plictisit, la tv nu-i nimic si sa vad filme m-am saturat!

5 răspunsuri:
| Adic45 a răspuns:

Pai ai putea sa citesti. Daca nu iti place cititul te-ai putea uita la seriale pe v play. Daca nici astea nu-ti plac alearga prin parc cu castile in urechi(e foarte relaxant). Invita-ti prietenii mai apropiati la un suc sau mai repeta-ti pentru scoala cate ceva(asta nu cred ca-ti place). Oricum e naspa sa te plictisesti in halul asta, si eu am trecut prin asta.Lasa ca incepe scoala si nu ai sa te mai plictisesti.big grinhappy

| AleXuTzUBoY a răspuns:

Ai incercat sa te apuci de un sport gen free running sau parkour.Eu le practic de ceva timp cu un prieten, dar mai fac si singur si nu mi se pare chiar asa plictisitor.Aaa si la pc ai pute juca ce joc si eu :Counter strike 1.6, Gta San Andreas sau Fifa 08 cam atat joc eu. Bafta!

| pufyy a răspuns:

Ce zici de un film big grin? ai putea viziona un film...
Totusi ai facebook (cred) sau id de mess deci poti intra pe site'urile de socializare si sigur iti vei gasi cel putin 2 prieteni si pot iesi cu ei la un suc, la agatat laughing (nu stiu zic si eu big grin )..sau orice altceva.
Sau ce zici de o mica plimbarica. daca ai avea un catelus ar fi si mai dragut big grin.
Chiar daca esti baiat. poti sa-ti iei "economiile" si sa mergi la shopping (unii baieti adora chestia asta).
Sper ca intr'o mica masura ti'am fost de folos!

| deathy a răspuns:

Apuca-te de sala.O sa-ti placa si cu timpul nu te vei putea desparti de ea.Eu unul daca nu ma duc la sala 2 zile simt ca innebunesc.Bafta!

| florencia19 a răspuns:

Iti plac luptele? Inscriete la Judo sau la Karate.Hochei.Exista multe sporturi! FUNDA?