| hibrid112 a întrebat:

Salut tuturor iarasi euhappy.Voi consumati fulgi de ovaz? Si daca da cum? La ce masa (stiam ca doar la micul dejun).Cum ii mai combinati etc.Si ce contin.Daca sunt ok (fac sala). Bafta tuturor!

4 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Deci fulgi de ovazhappy
1. CU iaurt combinat este excelent.
2. Cu iaurt de fructe este si mai excelent.
3. Cu lapte dimineata
Efect fiind fulgi acestia se expandeaza si totodata iti elimina dorinta de mancare lucru care nu te mai face pofticios. Cam asta se intampla si contin ovazhappy daca sunt doar fulgi de ovaz, iar altii mai contin si fibre.

| m00n a răspuns:

Fibre,deci sunt extraordinar de buni pentru organism(in caz ca ai probleme de tranzit intestinal lent), dar sunt buni si pentru sala.Eu una ii mananc intre mese daca imi este foame cu iaurt simplu

| Krueger a răspuns:

Si eu din cand in cand, mi-a recomandat cineva...un antrenor de fitness, cauta pe net retete...

| momom a răspuns:

Buna. Fulgii de ovaz sunt cerealele mele preferate. Eu ii mananc dimineata, cu cateva fructe uscate si cu lapte degresat. Bolul il las 3 minute la microunde si apoi ii mai las o perioada in cuptor sa se mai umfle si sa se raceasca putin. Si ca sa fie si mai gustosi pun si putina sare. Delicios! Si sunt recomandati deoarece sunt o sursa de elemente nutritive. Poti sa te uit pe net sa vezi ca au multe beneficii.