Când spui pescar, spui mai multe lucruri, nu neapărat sa rupi pestele în doua, mult mai frumos sa stai pe malul apei sa aștepți sa tragă, sa stai atent. Sa urmărești unde sare pestele, sa arunci momeala în paralel sa ii faci sa cheme, decât sa iei un scanner sa știi unde e bancu și sa bagi undita în apa iar în 20 secunde sa îl scoți
Ma scuzi, dar cred ca ai înțeles greșit, eu vreau sa devin profesionist în primul rand, da, trebuie sa te bucuri și de natura pentru ca pescuitul este un pretext de a ieși în natura dar în al doilea rand eu pescuiesc la bunicii mei pe un lac de jumatate de hectar cu foarte multa vegetație în el, știu doar ca este fitofag deoarece l.am văzut sărind dar am auzit ca e și somn și crap. Deci vreau sa fiu sigur unde se afla ce specii sunt, date fiind speciile sa știu ce diametru la fir folosesc și ce nada si momeala le acord peștilor
Și în plus eu sunt pescar sportiv, te rog frumos dacă nu știi subiectul despre care am întrebat eu, în cazul meu sonarul deeper start, sa părăsești întrebarea mea. Mulțumesc!
anonim_4396 întreabă: