| Kinda a întrebat:

Salut tuturor, in ultimul timp am inceput o cura si ceva sport, pana acum am dat jos 11 kg si propun sa dau jos inca 30, acum despre dieta stiu si cam despre tot, in fiecare zi fac 10 km de plimbare, as putea si sa alerg dar intrebarea mea e mai eficienta alergarea decat plimbarea mai rapida? Ard mai multe calorii sau doar fac rezistenta?

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

"(...)as putea si sa alerg dar intrebarea mea e mai eficienta alergarea decat plimbarea mai rapida?"
Ai putea si ar trebui.Alergarea e mai eficienta.Arzi mai multe calorii si faci si rezistenta.
Daca vrei rezultate, trebuie sa depui mult efort, plimbarea e foarte buna si ea, dar nu la fel de eficienta.Te ajuta sa te mentii, dar trebuie sa alergi ca sa treci la urmatorul nivel, sa zic asa.

4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Cu 30 de kg in plus mai bine stai cumintewinking ca in 10ani dupa 3 etaje o sa scartai chit ca vei fi normoponderal.
Bafta la slabit cele 30kg ramase!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa alergi pentru ca daca mergi normal, muschii nu o sa arda multa grasime. Din momentul in care iese grasimea, ea este transformata chimic si la fiecare pas se genereaza atp. Asta inseamna ca ia ceva timp ca grasimea sa iti dea tot potentialul de energie, si cu cat ceri corpului mai multa energie, cu atat pui mai multa grasime in acest proces chimic. Trebuie sa folosesti un muschi cel putin 5 minute ca sa se bazeze aproape complet pe ardere de grasime. Plimbarea este 0, flotarile sunt 0, tie iti trebuie banda si bicicleta 10 15 minute fiecare

| asuari a răspuns:

Alergarea e mult mai buna deoarece pui in funcțiune mai multe chestii și depui mai mult efort. Ai sa vezi ca dacă încerci, nu chiar ai sa poți alerga 10 km așa ușor.

| bvkeny a răspuns:

Daca doresti sa dai jos inca 30 kg, prin alergare, risti sa-ti distrugi genunchii, nu recomand, sunt si alte exercitii cu care poti slabi. dar cel mai mult conteaza dieta