| Minionuu a întrebat:

Salut tuturor! Nu am mai prea făcut sala de aproape un an. Acum din octombrie voi merge la facultate și am de gând sa reîncep cu sala!
M-am gândit sa îmi cumpăr și eu vreun produs pentru dezvoltarea masei musculare, dar în același timp și a forței. Îmi puteți recomanda ceva? Ați fi de mare ajutor, deoarece eu nu am habar de toate lucrurile acestea.
Am 20 de ani, înălțimea 1, 78 și 67 de kg. Deci ce ar fi bun pentru mine?! Va mulțumesc

3 răspunsuri:
| darkusss a răspuns:

Recomand Pure Whey. Folosesc de 4 luni. E nitel mai scump decat majoritatea, dar este foarte bun. 60 de serviri per tub. Dar ti-as recomanda si creatina pentru pomparea de apa in muschi. Depinde de tine daca vrei sa investesti in corp.

| Minionuu explică (pentru darkusss):

La creatina m-am gandit și eu. Dacă iau o perioada și după sunt mulțumit de masa mea musculara, și mă opresc din a mai lua suplimente, dar continuu cu sala, rămân la aceeași forma fizica, adică musculară?
Poți sa îmi dai și un site cu un produs creatina care e mai bun?!

| xXNinjaTopXx a răspuns:

Impact whey protein si creatina de la Nutrabio. Si dupa ce te opresti din luat creatina, vei pierde in cam o saptamana toate beneficiile ei, aici ma refer la apa din muschi si la cateva repetari. acele repetari unde intervenea creatina prin productiile de ATP. Tot ce trebuie sa intelegi e ca ATP-ul e energie, mai multa energie->mai multa contractare musculara->mai multa forta; creatina ajuta si la anduranta si recuperare. Si din pacate vei pierde toate astea, inevitabil, DAR nu vei pierde rezultatele obtinute de-a lungul timpului cat ai luat creatina. Deci cu cat mai mult, cu atat mai bine. Oricum creatina e super ieftina pentru avantajele ei.