| Herghelegiu a întrebat:

Salut tuturor
O întrebare poate altora li se poate părea o întrebare penibilă dar fac sală de ceva timp și vă întreb pe voi în special pe cei care fac sală ați observat vreodată ca deși știți că aveți o masă musculară destul de ridicată uneori dacă vă uitați gen la brate să pară mici dacă înțelegeți ce vreau să zic

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare are propria parere despre el, care poate fii buna, foarte buna, multumitoare, nemultumitoare sau total eronata fata de realitate.
Depinde de cati ani de sala ai facut si ce exercitii faci, fiindca unele cresc masa musculara, altele nu. Evident depinde si de intensitatea cu care afce acele exercitii si hrana de zi cu zi.
E fac sala de 30 de ani dar nu o fac sa-mi creasca muschi, ci sa ma intretin si sa fiu sanatoasa, fiindca am o munca sedentara.

| w0dH a răspuns:

Mie mi s-a marit penisul de la exercitii happy

| AVAAVA a răspuns:

Atunci când știi ca ai masa multă dar ai momente când ți se pare ca nu ai suficienta înseamnă că nu ți-ai fixat un targhet la care vrei sa ajungi, esti indecis.
Acum depinde și spre ce vrei sa aspiri. Sunt și unele persoane obeze care au masa musculara multă, vezi sumo.
Mai exista acea masa de mușchi în care nu se vede definirea. Eu cred ca mai important decât grosimea bratului este definirea, cum se vede efectiv mușchiul și venele.Am mulți prieteni musculoși, care ridica la pipt peste suta de kg, dar nu știu cum sa arate fit, au burta și grăsime pe mâini. Pentru un corp fit este nevoie și de putina dieta, și firește de un program fittnes adecvat aspirațiilor. Dacă vrei sa te uiți la brate cu plăcere schimba-ți antrenorul.