Se intampla ca este o lipsa de calitate si rezultate pe plan intern si international cam pentru toate sporturile si toate echipele.
In schimb exista multe scandaluri legate de meciuri, ucatori si spectatori, mai ales la fotbal, asa ca scade mereu numarul de spectatori.
De asemenea devenim, din ce in ce mai mult si mai multi, o natiune de sedentari.
Ai dreptate si bine ai zis ca devenim o natie de sedentari... adevarat dar trist. Pai uite de exemplu eu, de abia am gasit pe cineva cu cine sa merg la un meci (Romania Muntenegru de la Eurobasket), pana si cu cine nu voiam sa merg, am intrebat, doar ca sa vina. Asta e, nu stiu daca se va mai schimba ceva in viata asta
Salut ai dreptate in tot ce spui, eu sunt franar, deci CFR-ist, stadioanele goale se datoreaza in mare parte FRF-ului deoarece avem echipe dar avem echipe de istorie fara trofee deoarece comunismul a dorit ca titlul sa fie mereu in capitala, rapid, petrolul, u au disaprut!
a aparut Chiajna, Juventus, datr pentru ce >?
pentru a distruge fotbalul definitiv, in alte tarii federatiile nu sun corupte, uni suporterii se satura...
fac de obicei 120 km pana la stadionul CFR-ului ca sa vad meciul...
,,fac de obicei 120 km pana la stadionul CFR-ului ca sa vad meciul..." Frumos, te felicit, asta inseamna un suporter adevarat!
Si asta e ciudat, echipele de traditie au disparut si au aparut cele gen Voluntari, Chiajna, Juventus practic comunele.