Nu stiu cati barbati grasuti(cu burta) dar au si patratele ai vazut tu. Daca au burta patratelele nu se vad din cauza burtii.Patratele avem toti dar nu sunt definite.Du-te la sala si trage de fiare.Mai ales fă abdomene.Chiar si acasa le poti face.
Cred ca se referea la bombatii cu steroizii...care sufera de "bloated gut" si au patratele, datorita steroizilor/HGH le-au crescut atat muschii cat si organele interioare..arata aiurea, dar sunt teoretic...grasuti cu patratele
Ok.Nu am folosit steroizi niciodata.Si nu stiu cum actioneaza in asemenea caz.Multumesc ca m-ai lamurit.
Sa mergi la sala, si sa scazi in greutate.Eu am 14 ani, 1.7 m, si 40 kg, e de la sala si antrenamentele de MMA, o sa vezi ca o sa slabesti la un moment dat, daca te antrenezi la ceva anume
Bloated gut syndrome... nu exista baieti grasuti cu patratele. Sunt abdomenele umflate de la diferite lucruri, steroizi, proteine, mancat in exces, exercitii de forta in care presiunea aerului din abdomen impinge in afara abdomenul si in ani, acesta se umfla. Dar in general, si un tip lean daca isi relaxeaza abdomenul pare mai umflat.
Depinde de organismul fiecaruia. Dar daca chiar vrei sa faci patratele... Baga sala!
Pentru a avea abdomen definit e nevoie de un proncentaj mic de garsime in tot corpul. Singura solutie sa mergi la sala si sa reaspecti programul ce ti-l da antrenorul.
Aнонимный întreabă: