| Hehehahah a întrebat:

Salut. Va plac trotinetele electrice? Va e frica de ele? Aici nu mă refer la jucările de închiriat, ci la trotinetele care prind peste 50-60 km/h
Eu in seara asta m-am dat pe un quickvolt 10x
Am prins 70 km/h și mi se pare woow

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sunt destui tineri care sunt pasionati de trotinete, dar multi se plimbă cu viteza si unul ma si lovit pe trotuar, deci sunt frumoase dar daca nu sti sa le stapînesti pot fi periculoase, exact ca si masina, este utilă dar trebuie tu ca sofer sa conduci prudent, atent si sa respecti toate regulile de circulatie, ca altfel omori oameni nevinovati, iar cu trotineta rănesti batrîni copii, ca am sesizat ca voi merge ti cu aceste trotinete numai pe trotuar unde merg si ceilalti pietoni, deoarece in Româ nia nu sunt piste speciale pentru trotinete, in final, fi atent sa nu lovesti oamenii cu aceste trotinete.

| Wr3nch a răspuns:

De trotinene nu. De pampalii care inca nu au aflat ca nu ai ce cauta cu ea pe trotuar si dau din clopotel ca disperatii in putine cazuri, sau treg pe langa tine in viteza sperand ca nu intanzi mana da.

| UserRo10 a răspuns:

Sustin trotinetele electrice, dar nu in mana oricarui incult. Deja m-am saturat sa fiu atent suplimentar la "taranii" ce imi sar in cale sau ma depasesc in coloana de masini fara a se asigura sau macar semnaliza intentia. Nu este de gluma si se poate termina urat. Sa nu uitam de pietre sau gropi ce iti sar in cale la 60km/h unde dai cu capul de pamant

Răspuns utilizator avertizat
| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Daca esti un adult serios care se foloseste de trotineta pentru servici/ facultate e o varianta foarte buna. Ce e rau in a renunta la masina si a sta in aer liber?
Daca esti un copil care vrea doar sa alerge si sa fii inca unul din aia care aproape ma arunca pe sus si nu tin cont ca pistele pentru asa ceva NU exista peste tot iar trotineta trebuie folosita pe sosea, nu pe trotuar... Lasa te! Fa cateva ture cu bolt si te saturi

Răspuns utilizator avertizat
| contnou89 a răspuns:

Personal nu îmi este frica dar na probabil altora le este frica de viteza și nu se simt în siguranță pe o trotineta.