| ZyzZe a întrebat:

va rog sa imi faceti si mie un program de alimentatie pentru sala am 13 ani si cam 1.70 m si in jur de 58 kg am facut 4 luni sala si de 1 luna fac in fiecare seara acasa se vad diferente dar nu ca altii... am inteles ca din cauza alimentatiei, pot ridica maxim 18kg pe brat, cei mai avansati mi-au spus ca e un rezultat slab la varsta mea... dar colegii care ma pun la skandenberg se chinuie la 10 kg.si daca se pote niste sfaturi pentru cresterea putin mai rapida Multumesc (Funda) si va rog niste raspunsuri de la cei care se pricep

Răspuns Câştigător
| kakeru a răspuns:

Salut. intra pe www.megaproteine.ro ai acolo un paragraf unde scrie "Program antrenament" si ai acolo si exercitii si un regim ca sa ii zicem asa de alimentatie. dar in general consuma piept de pui la gratar branza lapte oua. (in special albusul) app la 13 ani tu cat vrei sa ridici pe brat 50kg?;;) totul incepe de jos...ai sa vezi ca in timp o sa ajungi sa faci cu greutati mult mai mari. daca te tii de sala evident. sper ca ti-am fost de ajutor. Craciun Fericit

4 răspunsuri:
| ramitzu a răspuns:

Noi nu facem pe nutritionistii aici. Cauta un medic.

| ZyzZe explică (pentru kakeru):

Mersi mult big grin! Craciun fericit!

| LegionarulRoman a răspuns:

Intra pe antrenorulmeu persobal.ro si ai sa vezi o gramada de chestii daca ai rabdare sa citesti care te vor ajuta sa cresti cu adevarat mare si puternic.La skandenberg conteaza mai ales incheitura si antebratul, deci vezi sai antrenezi, desi si bicepsul, tricepsul si deltoizi sunt importanti (adica, conteaza sa fi in forma).

| Cosmin86 a răspuns (pentru kakeru):

Exercitiile clasice de culturism nu sunt foarte bune pentru skandenberg.

La skandenberg ai cu totul alte exercitii ( sa-ti lucrezi rotatorii, priza, side-pressure, back-pressure, etc. ), pe care exercitiile clasice nu le lucreaza asa bine ( rotatorii spre ex. nu-i lucreaza aproape deloc )