| Hehehahah a întrebat:

Salut. Vi se pare periculos mersul pe o roata pe MTB? Știți să mergeti sau ati putea? laughing Eu merg la +60 kmh încă manual și wheelie și toți îmi zic că sunt nebun laughing vreau sa aud și părerea altora să vad dacă voua vi se par normale schemele de genul, de obicei și pe strada happy dau și stand up wheelie și mai multe

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cred ca ai gresit la cifra 6, de la +60. Eu abia ma tin pe doua roti la 52 km/h, oricit as incerca mai mult, nu pot, si pe drum european, adica "pista de avion", si tu intr-o roata la peste 60?

| Hehehahah explică (pentru cristi202):

laughing crede-mă că atât am. 52 iau ușor

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ti se pare, chiar este confirmat ca fiind periculos.
Pacat ca nu conștientizezi in ce pericol iti pui viata ta si a celor din trafic, fiindca nu-i nici normal si nici legal sa faci asta.
Stii ca un accident cu motocicleta la 50-60km/h poate sa te lase infirm pe viata, asta in situatia in care esti norocos si nu mori?
La accidentel de motocicleta, sansele de supravietuire sunt foarte mici.

| sierra1 a răspuns:

"mersul pe o roata ..Eu merg la +60 kmh ..toți îmi zic că sunt nebun laughing vreau sa aud și părerea altora"

nu te contrazic!

| DaniTDCI a răspuns:

Weelie mai faci, dar nu la asemenea viteze, daca pierzi controlul si pici, nu scapi fara ceva rupt.

| Mirel4412 a răspuns:

Nu te cred ca faci wheelie la 60km/h. Cred ca nu ai mers cu bicicleta la viteza asta sa vezi cum se simte. Wheelie mi se pare ok sa faci, dar nu pe strada( chiar daca acolo e farmecul happy ).
Dar cum am zis, la 60km/h+ nu ai control de wheelie, Si pe doua roti daca apleci ghidonul foarte putin te duci pe o roata in rai.

| Adrian5575 a răspuns:

Daca iti place ce faci, e normal. Doar sa ai grija sa nu trebuiasca sa iti pui dinti de fier.

| CassiusAlexander a răspuns:

Ai venit să te dai mare pe TPU laughing
Gata acum că ai zis poți să pleci acas