anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ati plans vreodata de fericire sau tristete dupa un meci de fotbal, baschet sau ce sport (precizati) va place voua daca echipa a castigat sau a pierdut? Ati plans dupa un jucator? Mie sincer e prima data când mi se intampla lucrul acesta, am avut cateva izbucniri/crize de plans. Cred ca doar un suporter, fan adevarat poate face asta.

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Daaa, clar. Am plans prima data la meciul Middlesbrough - Steaua 4-2, cand am pierdut calificarea. A 2-a oara am plans la acel 3-3 din Ghencea cu Napoli (dupa ce am avut 3-0). Ultimul episod de plans din fotbal se leaga tot de Napoli. Ne-a dat Cavani gol prin minutul 90 la ei acasa. Dupa aceea m-am departat de fotbal si m-am orientat spre tenis. Pentru cel din poza, pentru Federer, tin minte ca am plans si am avut adevarate crize de nervi cand pierdea laughing Pe langa minutele de plans din timpul sau de la finalul meciurilor cu: Nadal la Australian Open si Roland Garros (au fost mai multe meciuri pe care Federer le-a pierdut la aceste turnee in fata spaniolului), Wawrinka la Monte Carlo in finala acum 2 ani parca, chiar a fost sfasietor sa-l vad nereusind sa castige turneul nici de data asta si cu Djokovic de mai multe ori la Australian Open, Turneul Campionilor si, mai ales, in finalele de la Wimbledon si US Open, mai aveam si zile in care eram trist, in care resimteam infrangerea. Mi s-a mai intamplat sa plang si cand pierdea Paul Henri Mathieu (un jucator mai putin cunoscut, dar de care am ramas foarte atasat dupa ce am avut placerea sa schimb cateva cuvinte si sa ma pozez cu el la turneul de la Bucuresti). De asemenea, m-am ofticat foarte tare de mai multe ori pentru Judd Trump sau Adrian Lewis, jucatori de snooker, respectiv darts. Nu sunt un plangacios, insa cateodata mi se intampla sa ma depaseasca emotiile. Intr-adevar, doar pe un suporter adevarat, pe unul care traieste meciurile si care intelege foarte bine ceea ce vede il poti vedea plangand. De fericire nu cred ca am plans niciodata, insa m-am manifestat altfel laughing

1 răspuns:
| Drimmero a răspuns:

In trecut cand pierdea Steaua calificari si campionate pe ultima suta de metri, iar in acelasi timp ma intristam si pentru Arsenalul meu!

Întrebări recente