| fetita97 a întrebat:

Salut, voi avea abdomen plat daca alerg, sar coarda si nu mananc dupa ora 18-19:30, fac si volei? la talie am 76, de o saptamana fac asta, e destul 1000 de sarituri cu coarda? dar cu pauza fac 50 pauza si tot asa, vreau si la picioare sa slabesc...am 1.70 si 63 jum de kg, mersi anticipat.

5 răspunsuri:
| katyusha_6913 a răspuns:

Incearca si cu abdomene, cat de multe poti, parerea me este ca facand abdomene o sa ai un abdomen mai plat.chiar si genoflexiunile! am o
colega care a slabit de la 60 la 49 facand foartee multe abdomene si genoflexiuni.si cu o dieta mai echilibrata.

| bogdytm a răspuns:

Nu are rost sa slabesti e bine asa cum esti la 1.70... 63kghappy

| Peppy a răspuns:

Si eu caut acelasi raspuns.
acelasi lucru mai putin voley(nu practic). Bunica mea ma pune sa sar coarda. Zice ca actioneaza toti muschii si slabesti.

| dragos921 a răspuns:

Daca vei continua asa... Dupa parerea mea in cateva zile vei face febra musculara de nu te mai poti ridica din pat.
Si exercitiile trebuie sa fie combinate nu numai sarituri cu coarda.
Iti recomand sa o iei treptat.
Sa faci in prima zi gen 150 sarituri dimineata + alergat, genoflectiuni, abdomene si seara la fel.
Sau chiar mai putine daca nu esti obisnuit/a. Apoi in fiecare zi cresti numarul fiecareia.

Asta este parerea mea.Acum faci cum vrei.Nu te oblig eu sa faci asa. Daca cauti pe internet vei gasi cateva site-uri bune despre asa ceva!

Succes.

| yinna a răspuns:

Si eu fac volei de performanta la un colegiu din valcea de trei ani. Sa sti ca am colege foarte grasute care fac de-odata cu mine volei si nu ai slabit un kg cu toate ca e in echipa si joaca bine.