| FitnessTrainer a întrebat:

Voi mancati sau beti ceva in timpul antrenamentului? (gen suc de mere sau altceva). In afara de suplimente.

13 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Apa cu spirulina.

| florynmondialul a răspuns:

Apa si atat!

| Lothar a răspuns:

Daca te antrenezi prost poti si manca si bea ce vrei
Daca te antrenezi intens doar apa merge, si aia foarte putin
De ex eu intre seriile de genuflexiuni nici nu beau apa chiar daca mor de sete

| FitnessTrainer explică (pentru Lothar):

Foarte putina apa? Cred ca glumesti. N-am auzit asa ceva in 6 ani de sport.Cat inseamna putin pentru tine?

| Lothar a răspuns (pentru FitnessTrainer):

2-3 guri maxim, poti bea apa cand faci cu greutate maxima 6-8 genuflexiuni?

Nu, dar in in pauza dintre seturi sau exercitii se bea apa, la sfarsitul antrenamentului ajungandu-se la 1 L, poate mai mult.

| Lothar a răspuns (pentru FitnessTrainer):

Am un prieten la sala, timp de 1 ora nu bea deloc apa, si se antreneaza foarte intens
Zic ca n ai putea sa bei nu stiu ce shake uri sau sa mananci dupa cateva serii foarte intense, ti s ar face rau

Poate depinde de la persoana la persoana. Eu n-am nici o problema si ma antrenez intenshappy Totusi, in timpul antrenamentului trebuie sa fii hidratat.

| Alphaking a răspuns (pentru FitnessTrainer):

Eu am facut 8 ani de atletism, 3 - 5 antrenamente, pe saptamana, 2 - 3 h antrenamentul.

Dupa incalzire nu beam aproape niciodata apa, daca faceam doar forta sau si forta si groapa, nu beam apa, daca faceam viteza, nu beam mai mult de 2 - 3 guri, intre pauze, iar daca faceam rezistenta, pana la sfarsitul antrenamentului terminam jumatate de sticla ( in cazul antrenamentelor medii ).

La sfarsitul antrenamentelor, de obicei, beam toata sticla, daca antrenamentul era numai de forta, jumatate de sticla ( vorbesc de sticla de 0, 5 l ).

Acesta este modul in care procedam eu, nu-mi cerea organismul sau ma saturam din cateva guri, acum este la fel, chiar daca nu mai fac sport, toata ziua nu beau mai mult de 1 pahar, de 0, 25 l si acela la masa de pranz, iar cand vine seara, beau 2 - 3 astfel de pahare, la masa, inca 1 pe parcursul serii si 1 inainte de culcare.

Fiecare avem organismul lui si procedam cum simtim.

In orice caz, in timp ce faci sport este indicat sa nu bei multa apa, altfel ti se face rau si risti sa vomiti, la un efort mai intens.

| Ghostplayer a răspuns:

Mai eu nu ti-as frecokmanda suc de mere decat cel facut in casa.Cel de pe piata iti face mai rau.Iti recomand inainte de antrenament o friptura si o lingurita cu miere crede-ma eu fac la fel. Funda? big grin

| FitnessTrainer explică (pentru Ghostplayer):

Nu, nu iti dau funda. Am precizat intr-un reply ca nu cer un sfat, am 6 ani de sala. Eram curios ce beti voi. Apropo de sfat, depinde cand mananci friptura si cand iei lingurita de miere, ca daca iei mierea cu 2 ore inainte de antrenament alaturi de friptura nu stiu cat e de ok.

| FitnessTrainer explică (pentru Alphaking):

Eu nu ceream un sfat. Eram curios ce faceti voi. happy Oricum, mersi pentru intentie.