| Russenart a întrebat:

Salut vreau niste aparate de antrenat muschii (ca extensorul) fara haltere, aparate care se gasesc la sala, vreau ceva care sa-l am acasa

Răspuns Câştigător
| Wheizii a răspuns:

Salut, ti-am gasit eu 2 aparate aici, poti sa iti comanzi acasa si iti vine in maxim cateva zile. Bafta la sport https://www.decathlon.ro/aparat-gimnastica-home-compact-id_8503175.html https://www.decathlon.ro/aparat-home-gym-adidas-id_8287392.html

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Si o sa ai rezultate de doi bani...

muschi acasa = abratie de oameni firavi care vor sa ramana firavi

| Russenart explică (pentru Cosmin86):

Esti pamant de flori.

| GdX a răspuns:

Cel mai bine te duci la sala. Acasa poti sa le ai pe toate, dar nu vei lucra cum lucrezi la sala plus ca te mai si impiedici de ele prin casa.

| Russenart explică (pentru GdX):

Daca vrei cu adevarat iti pentru tine si numai pentru tine, la sala dai nu stiu cat abonament cand daca iei pentru o ai pentru toata viata.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Russenart):

In primul rand alimentatia pentru muschi costa de 12-14 ori mai mult decat un abonament (eu dat 140 de lei/luna la sala, pe cand pe mancare cam aprox 2000 de lei).

Chiar sunt curios acasa unde o sa-ti pui tu suporti de haltere pentru genuflexiuni si indreptari, bari de tractiuni cu diferite prize, paralele pentru flotari (doar nu o sa faci flotari clasice, cu picioarele sprijinite), cabluri reglabile, banci reglabile, etc.

Poate daca ai o casa de 400-500 mp.

Copii mici si firavi, vor ei sa puna muschi acasa!

| Russenart explică (pentru Cosmin86):

Ce-ai ma copile ca la un cum te comporti esti copil tripat pe internet crezi ca ii pasa cuiva ce faci tu?

| Russenart explică (pentru Russenart):

Ia uite wa vine kinderul tripat de Cosmin86 si se lauda care facultate poti s-o iei sa te stergi cu ea la fund pentru noi toti esti Carpa-n fund nepotu lu zdreanta laughing numai comenta ca te-ai facut de ras.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Russenart):

Te stergi tu, ca o sa fii un muncitor care traieste cu 2 lei pe luna (da, si 2000 de euro in Spania la capsuni tot 2 lei sunt... compara cu industria IT spre exemplu).

Taranoi prost si repetent... du-te la vaci. IGNORE.

| gheorghe699 a răspuns:

Eu cred ca cel mai comod este la sala, nu poti sa iti umpli casa cu banca pentru abdomen, cu aparate etc.