Parerea mea este in primul rand ca doua zile pe saptamana nu sunt indeajuns,daca chiar nu poti merge mai mult in zilele in care stai acasa fa exercitiile urmatoare:flotari, abdomene, genoflexiuni, tractiuni daca ai unde, ai grija sa fi bine hidratat cand le faci, sa nu bei nici prea multa apa si sa astepti 2-4 ore de la ultima masa inainte de antrenament(2 daca mananci putin iar 4 daca mamanci mai mult).Eu zic ca trebuie sa continui cu sala cel putin 20 ani si sa incepi sa mergi mai des si tot timpul tine minte cu cat de corect faci exercitiul cu atat rezultatele vor fi mai bune! Bineinteles ca vei ridica greutati din ce in ce mai grele dar daca exercitiile nu sunt efectuate corect rezultatele sunt dezamagitoare si mai mult de atat te poti accidenta, tot timpul sa ai spatele drept si sa pui tensiune in zona in care vrei sa-ti creasca muschiul.Eu zic sa continui sa faci sala pana incep probele, sa incerci sa te epuizezi de fiecare data cand faci exercitii si exersezi probele si inainte de probe cu 2-3 zile sa te relaxezi, sa mergi la masaj, fa o activitate placuta in natura sa-ti oxigenezi mintea si sa-ti revigorezi corpul, daca imi urmezi sfaturile cu exactitate nu ma pot gandi doar la cat de bine ne vei apara tara.Succes!