Sigur ca este adevarat. Intereseaza-te daca exista echipe de handbal juniori in localitatea ta sau in apropiere si vezi daca te primesc.
Pai sunt intr-un club si am 14 ani voiam sa stiu daca e adevarat ce a zis amicul meu
Da, este adevarat ce ti-a spus prietenul tau. Observ ca ai 14 ani si ca practici acest sport. Tine-te de treaba si ai toate sansele sa performezi. Nu ezita, daca ai vreo oferta, sa mergi la un club mai mare. Un exemplu pot fi eu care, pe la varsta de 15 ani, legitimat fiind la o echipa din Mangalia, am primit sansa de a merge la o echipa serioasa din Constanta, de a ma antrena cu ea si de a juca in fazele finale ale campionatul national. Participasem si noi, cei din Mangalia, insa am fost scosi repede, deci transferurile erau posibilie. La competitii sunt reguli in ceea ce priveste talia, iar ei aveau nevoie de un portar inalt, peste 1.85. Din cauza faptului ca trebuia sa ma mut acolo si sa fac anumite sacrificii, nu am acceptat. La 2-3 ani distanta, cum la noi totul e nesigur in sport, sectia de handbal din Mangalia s-a desfiintat, deci, si visul meu de a deveni handbalist s-a naruit In fine, nu pot decat sa iti urez succes.
Deci, da este adevarat ce a spus prietenul tau, nu-ti trebuie liceu sportiv, intereseaza-te de un club de handbal din apropiere, antreneaza-te cu acel club... incearca sa joci cat mai bine la meciuri si ai sa vezi ca ofertele or' sa vina, nu din prima la cele mai bune cluburi din Romania, dar treptat, treptat ajungi si acolo daca ai daruinta, ambitie si dragoste pentru ceea ce fac. Multa Bafta iti doresc si sper sa te vad la nationala in viitorul apropiat!