Poi...eu sunt la fotbal si am o uimitoare forta in picioare, dar trebuie sa muncesti putin.In primul rand fai alergari (30-min sau chiar 1 ora daca esti mai avansat),mananca sanatos adica fructe, legume, si mai putine calorii. Sper ca te-am ajutat. SECCES si BAFTA!
Mai exista sa-ti mai faci o injestie de cresterea muschilor in picioare...am un prieten care si-a facut
Pentru picioare:Alearga timp de 25-30 minute pe zi(JOGGING)si genoflexiuni(cate 50-60 pe zi)
Pentru maini fa cate 100 repetari cu gantere de 4-6 kg si fa FLOTARI(30 flotari+pauza 3 min si iar faci)
Napolistul, nu cred ca este bine sa dai indicatii despre aceste injectii deoarece nu cred ca stii ce sunt si ce impact au asupra organismului (si acele injectii iti maresc doar piciorul nu si forta)
Eu cred ca ai putea face niste alergari si sa-ti legi niste greutati de ei si sa fugi asa cu ei. ( sunt un fel de adidasi care au cv ce ii fac grei).
Sau sa faci niste genuflexiuni cu haltera in spate, dar daca esti mic nu iti recomand deoarece este in crestere.