Salut! In general, se recomanda sa consumi intre 1, 6 si 2, 2 grame de proteine pe kilogram de greutate corporala pe zi, in functie de nivelul de activitate fizica. Daca doresti sa iei proteine din pudra, o portie standard este de aproximativ 30 de grame. In ceea ce priveste durata de viata a pungii de proteine, aceasta depinde de cat de multa proteina consumi zilnic. Daca iei o portie de 30 de grame pe zi, o punga de 1000g ar trebui sa iti ajunga pentru aproximativ o luna si jumatate.
Punga te tine in functie de greutatea pe care o ai. Daca ai 90 kg o termini mai repede decat o termina unul de 60 kg deoarece se spune ca ai nevoie cam de 1.5 g de proteina pe kg corp pe care le ai adica inumtesti greutatea ta cu 1.5 si vezi cam de cat ai nevoie. Eu nu am tinut cont de chestia asta si consumam o cupa dupa antrenament si alta dupa orice masa.
Scrie pe punga ori cutie cata proteina trebuie consumata pe zi. Pana acum am consumat cea vegana și in terciul de ovaz adaugam 28 grame ori când făceam batoane proteice adaugam 50 grame.
xCrank întreabă: