| AnetteBurnier a întrebat:

Vreau sa imi iau un skateboard si sa invat calumea pe el acum ca am vacanta. As vrea sa fie ieftin. 150 de lei e bun, mai mult nu m-ar lasa parintii chiar daca sunt pe banii mei. Nu vreau sa il iau de decor deci chiar nu ma intereseaza inscriptiile de pe spate. Niste sugestii de care si unde? Ce marime?
Multumesc mult!

7 răspunsuri:
| Gio21 a răspuns:

În hipermarketuri precum Auchan găsești și la 60 de lei. Sunt ieftine și bune. Și eu mi-am luat unul de acolo.

| AnetteBurnier explică (pentru Gio21):

Mersi. Dar deja mi-am luat un Oxelo de la Decathlon. A fost 250 Ron dar eu zic ca merita. Tu te dai cu skateboardul tau? Eu am inceput de ieri si chiar merg bine. Dar as vrea sa am pe cineva sa ma mai ajute si atunci cand o sa fac trikuri.

| Gio21 a răspuns (pentru AnetteBurnier):

Da mă dau... Însă mai rar acum. Am folosit bicicleta în ultima vreme pentru ca mă deplasez pe distante mai mari și cu skate-ul nu pot. Însă găsești multe tutoriale pe YouTube de exemplu.

Si inca o chestie... merge sa merg pe drum cu skateboardul? In instructiuni zice nu pe drum si trotuar doar in locuri special amenajate ceea ce n-am pe aici.

| Gio21 a răspuns (pentru AnetteBurnier):

Depinde de drum. Dacă e asfalt cât de cât bun merge cu toate ca parcă îți face masaj la picioare laughing)

Nu stiu daca e cat de cat bun... e ok... doar sper sa nu se strice roțile, atât laughing