| AxyTM a întrebat:

Salut, vreau sa ma ajutati unpic! am un prieten ce a spus ca pot invata sa ma "bat", adica sa ma lupt mai bine spus prin anumite cursuri online gratuite. Cine ma poate ajuta pls?

PS: Parintii nu ma lasa sa practic nici un fel de sport de contact.
Nu doresc insulte.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te iei dupa cursurile online ai sa ajungi sa te bati cu calculatorul.

| xXTheLoveXx a răspuns (pentru suntserios):

Ca bine zicilaughing))))))))))))))

| Cosmin86 a răspuns:

Nu inveti nimic din cursuri online, inveti doar "teoretic", daca nu ai conditii sa exersezi ( o sala unde sa faci sparring cu un partener, sa dai la sac, etc. ) nu faci nimic.

Macar la sala te lasa, sa te fortifici?

| AxyTM explică (pentru Cosmin86):

Acolo probabil ma vor lasa, la sala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AxyTM):

Poti face si sala si sa faci si exercitii de mobilitate. Iti maresti forta + mobilitatea, si ai nevoie de forta. Vezi ca la sala au si sac de box, poti exersa la el, iti maresti forta de lovire + iti intaresti incheietura.

Si mai tarziu o sa te lase si la kickboxing, poate ii convine altcineva cum a zis denis, trebuie sa-i convingi ca NU patesti nimic daca te duci acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce iti foloseste asta?

| xXTheLoveXx a răspuns:

laughing)))))lol ce penibil esti

ce fel de parinti handicapati ai?rolling on the floor

| AxyTM explică (pentru xXTheLoveXx):

Ai grija cum vorbesti! mare grija! eu nu te-am facut pe tine handicapat da?
vrei sa fii si banat?

| xXTheLoveXx a răspuns (pentru AxyTM):

Nu vb de tine ci de parintii tai tongue

Răspuns utilizator avertizat
| FuckYouFuckers a răspuns:

Imi pare rau pentru tine acum realizez ce dar mi-a dat Dumnezeu. Incearca sa te gandesti la nivelul de intelect al parintilor tai ca sa iti dai seama prin ce mod ai putea sa-i convingi. Daca este unul major explica`le tot ce se intampla cu dovezi dar ai grija ca dovezile sa nu contina ceva in genul: nu raspundem pentru siguranta copilului.
BAFTA!
Bafta!