| EMOtiva27 a întrebat:

Vreau sa mă apuc de gimnastica (nu de performanta) si vreau sa va pun 2 întrebări:
1) Cum îmi pot convinge parintii sa mă duca la gimnastica? I-am mai rugat acum un an si au zis ca e greu si etc... Plus ca ieri ne-am întâlnit cu un prieten de-al tatălui meu care m-a invitat sa fac tenis la el... Mie mi-ar plăcea sa le fac pe amândouă, dar acum ca am de ales, daca ma lasa ai mei sa fac gimnastica aleg gimnastica...
2) Unde as putea sa fac gimnastica in Craiova fără sa mi se ceara sa fac performanta si fără sa fiu in grupa cu niste copii de 4 ani?
Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| TudyCFR a răspuns:

Pai in momentul in care vrei sa faci un sport, il faci cu pasiune. Deci trebuie sa pui suflet sa faci performanta, iar daca nu vrei sa faci performanta atunci faci singur acasa sau undeva pe niste saltele. Dar nu cred ca cineva va face cu tine fara performanta.

| EMOtiva27 explică:

Singura mea problema legata de performanta este faptul ca nu vreau sa mă duc la concursuri... Si nici nu am posibilitatea sa fac mai mult de 2, maxim 3 antrenamente pe saptamana... Oricum, multumesc pentru raspuns