| scosmynnnn a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar o banca buna pentru fitness, una buna si rezistenta nu toate panaramele.
M-am uitat la decathlon si am doar 2 variante care oricum nu sunt pe stoc si mi se par cam subtiri.Imi trebuie pentru multiple exercitii, inclusiv impins. happy

2 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

1) Cauta pe net una care sa iti placa, care sa fie conform cu ce vrei sa faci la ea.
2) Studiaz-o atent sa vezi cum e construita, si ce materiale contine.
3) Cumpara teava si ce mai e necesar de la un supermarket de bricolaj, gen Dedeman, Hornbach, etc. In cunostinta de cauza fiind, iti zic ca materialele nu ti-ar veni mai mult de 150 de lei.
4) Angajeaza un meserias, sudor de preferat, care sa ti-o faca, iti va lua 150-200 de lei.
Asa, te alegi cu o banca rezistenta la un pret de 350 cand cele mai ieftine sunt undeva la 500.

Dar hai sa-ti dau un pont: eu sunt sudor de meserie, si as putea realiza o banca de fitness rezistenta. ☺

| scosmynnnn explică (pentru cristi202):

Am căutat pe internet dar mi se par cam prea subțiri, multe șuruburi si nah...cu timpul mai mult ca sigur cedează. M am uitat pe o grămadă de site uri.
Am un meseriaș bun chiar vecin cu mine dar nu cred ca o sa iasă niciodată cum trebuie, reglabila etc.