Trebuie sa iei un shake cu proteine in 30 de minute DUPA antrenament, adica dupa ce termini tot antrenamentul. Pentru ca muschii sa se refaca.
Nu stiu ce miracol crezi tu ca fac proteinele alea, pur si simplu refac muschii. Nu conteaza ca a trecut mai mult timp de cand ai terminat de lucrat pieptul si mai putin timp de cand ai terminat de lucrat tricepsul pentru ca corpul le va folosii pentru a repara toti muschii afectati.
Nu trebuie sa faci 40 si 40 min pentru 2 grupe care le lucrezi in aceeasi zi. Cand lucrezi pieptul lucrezi si tricepsul si ti-ar mai trebui 1-2 exercitii pentru triceps si ai terminat ziua de antrenament.
Era ipotetic.
daca spuneam picioare cu umeri ce mai spuneai?
Frate iti dau un sfat bun proteinele alea te umfla iti da muschi dar lasate 3 luni ajungi mai floescait ca inaint sa te apuci de sala... apoi apucate de sala iar si trage curat si sa te lasi 3 luni nu scade masa musculara ...curat e cel mai bine sa tragi pentru ca proteinele si restul iti distruge inima ficatu si toate cele
Ai tu vreo dovada?
Proteinele se iau fie ca din mancare/suplimente, ele stau la baza musculaturii. Fara proteine nu ai avea muschi, iar suplimentul prteic este mancare concentrata bazata pe (zer, soia.). Asa ca lasa superstitiile astea deoparte si hai la un Shaker proteic.
Proteinele sunt bune, dar nu chimicalele alea ce le gasesti in acele cutii care distruge tot in tine
Ok pritetene, am inteles.
du te si vezi ti de viata acum, lasa ma.
Prafurile alea se numesc suplimente alimentare si tot din mancare sunt facute.
Pur si simplu proteina e separata de restul continutului ( grasimi, etc. ) si uscata. Nutritionistul meu a dus in laborator cateva produse.
Suplimentele avizate medical si FDA nu au nici macar aspartam ca indulcitor ( cum baga redis si pro nutrition ), deci sunt ok. Cum ar fi Optimum Nutrition, Now Foods, etc.
Mai citeste, stii foarte putine pentru cineva cu 5 ani de sala