| Mihai_Carlos_1993 a întrebat:

Salut,vreau si eu o parere despre rachetele de tennis Yonex VCORE SV 98 si EZONE 98.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Rachetele sunt mai mult decat bune, problema e daca te intelegi tu cu ele sau nu. Caracteristicile le gasesti usor pe internet. Spre exemplu, mie mi-a mers foarte bine un an jumate cu Wilson BLX Six One 95. Aveam 2 rachete identice si le mai schimbam intre ele. Incepand cu anul asta, insa, dupa ce am pierdut destul de mult in greutate, nu mai reuseam sa joc. Nu mai intrau loviturile, ma bateau toti pe la turneele de amatori. Mi-a dat cineva Babolat Aeropro, nu mai stiu exact modelul, insa e de prin 2007-2009, o racheta mult mai permisiva, cu un cap mai mare decat o aveam eu pe precedenta, care m-a ajutat foarte mult. Mi-am schimbat si stilul. Cu Wilson dadeam destule winnere, atat pe rever, cat si pe forehand, cu lovituri plate. Acum, cu asta, sunt putin mai defensiv si am inclus si topspin-ul in lovituri. Ce am vrut sa iti spun prin aceasta poveste e ca trebuie sa iti cauti o racheta care sa ti se potriveasca manusa. Ele, in sine, toate sunt bune. Exceptandu-le, evident, pe cele cu defecte. Personal, pot sa iti spun ca nu am pus niciodata mana pe un Yonex, indiferent de model, deci nu pot sa iti spun cum se simte cand lovesti. Pe langa toate astea, tensiunea din corzi este, la fel, o parte foarte importanta.

1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Trimite-mi-le, sa vad cum se comporta in mainile mele! happy